Reseptit
Hae reseptiä (tuote tai ruoan nimi)

Paahdetut kaalilohkot

Valitse yksi näistä:
Hunajasinappi:
-
3 rkl öljyä
-
1 rkl kokojyvä dijon-sinappia
-
1 rkl hunajaa
-
suolaa ja mustapippuria
Pesto:
-
2 rkl öljjyä
-
3 rkl pestoa
-
vastaraastettua parmesaania
-
tuoretta basilikaa
Tandoori:
-
2 rkl öljyä
-
3 rkl tandoori currytahnaa
-
1 tl raastettua sitruunankuorta
-
sitruunalohkoja ja tuoretta korianteri
Leikkaa kaali kahdeksaksi lohkoksi ja levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta kaalilohkot haluamallasi mausteseoksella. Sudi kaalilohkojen pintaan ensin öljyä ja sitten maustekastikkeita. Hunaja-sinappiseoksella maustetuille kaalilohkoille ripsauta hieman suolaa ja mustapippuria. Raasta pesto-kaalilohkojen pintaan runsaasti tuotetta parmesaania ja ripottele tandoori-kaalilohkojen pinnalle hieman raastettua sitruunankuorta.
Paahda kaalilohkoja 200 asteessa 25 minuuttia, tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja pehmentyneet.
Tarjoile pestokaalilohkojen kanssa tuoretta basilikaa ja tandoori-kaalilohkojen kanssa sitruunalohkoja ja tuoretta korianteria.