Reseptit

Hae reseptiä (tuote tai ruoan nimi)

Varsiparsakaalimunakas

2-3 broccolinia
3 munaa
Suolaa, pippuria
Yrttejä, kuten timjami tai basilika
Juustoraastetta (esim. parmesaani)

Huuhtele broccolinit. Halkaise ne pituussuunnassa puoliksi. Vatkaa munien rakenne rikki haarukalla ja mausta ripauksella suolaa, pippuria sekä halutessasi yrteillä. Freesaa broccolineja kovalla lämmöllä n. 5 min, mausta ripauksella suolaa ja pippuria. Kun broccolinit ovat saaneet hieman väriä ja pehmenneet, madalla lämpöä ja kaada sen jälkeen broccolinien päälle vatkatut munat. Nosta pannu liedeltä ja kääntele pannua, jotta munamassa levittyy tasaisesti. Paistele munakasta miedolla lämmöllä niin, että munamassa on miltei hyytynyt. Lisää päälle juustoraaste, nosta kypsä munakas lautaselle ja nauti!

Katso tuotteet › Tulosta

Lisää reseptejä

Reseptit

Hae reseptiä (tuote tai ruoan nimi)

Sivun alkuun