Paahdetut kaalilohkot

Valitse yksi näistä:

Hunajasinappi:

  • 3 rkl öljyä

  • 1 rkl kokojyvä dijon-sinappia

  • 1 rkl hunajaa

  • suolaa ja mustapippuria

Pesto:

  • 2 rkl öljjyä

  • 3 rkl pestoa

  • vastaraastettua parmesaania

  • tuoretta basilikaa

Tandoori:

  • 2 rkl öljyä

  • 3 rkl tandoori currytahnaa

  • 1 tl raastettua sitruunankuorta

  • sitruunalohkoja ja tuoretta korianteri

Leikkaa kaali kahdeksaksi lohkoksi ja levitä ne leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta kaalilohkot haluamallasi mausteseoksella. Sudi kaalilohkojen pintaan ensin öljyä ja sitten maustekastikkeita. Hunaja-sinappiseoksella maustetuille kaalilohkoille ripsauta hieman suolaa ja mustapippuria. Raasta pesto-kaalilohkojen pintaan runsaasti tuotetta parmesaania ja ripottele tandoori-kaalilohkojen pinnalle hieman raastettua sitruunankuorta. 

Paahda kaalilohkoja 200 asteessa 25 minuuttia, tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä ja pehmentyneet.

Tarjoile pestokaalilohkojen kanssa tuoretta basilikaa ja tandoori-kaalilohkojen kanssa sitruunalohkoja ja tuoretta korianteria.

Katso tuotteet › Tulosta

Lisää reseptejä

Sivun alkuun