Vadelmainen kääretorttu

Pohja:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

Vadelmahilloa
250 g rahkaa
2 dl kermaa vaahdotettuna, (sokeria mauksi)

Laita uuni kuumenemaan 225 °C. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään. Vuoraa reunallinen uunipelti leivinpaperilla.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos siivilän läpi kevyesti kaapimella sekoittaen. Levitä taikina uunipellille ja paista torttua uunin keskitasossa 6-8 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen rahka sekä vadelmahilloa oman maun mukaan. Ripottele pellin mittaiselle leivinpaperille sokeria ja kumoa valmis torttu pellille. Irrota alustana ollut leivinpaperi. Levitä tortun päälle vadelmarahkaseos ja kääri se rullalle paperin avulla. Kääri alku tiukkaan sormilla painellen ja jätä saumakohta piiloon.

Anna tortun jäähtyä paperiin käärittynä. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi tarjoilua varten.

Katso tuotteet › Tulosta

Vadelmainen kääretorttu

Pohja:

4 munaa
1 ½ dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte:

Vadelmahilloa
250 g rahkaa
2 dl kermaa vaahdotettuna, (sokeria mauksi)

Laita uuni kuumenemaan 225 °C. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään. Vuoraa reunallinen uunipelti leivinpaperilla.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos siivilän läpi kevyesti kaapimella sekoittaen. Levitä taikina uunipellille ja paista torttua uunin keskitasossa 6-8 minuuttia.

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen rahka sekä vadelmahilloa oman maun mukaan. Ripottele pellin mittaiselle leivinpaperille sokeria ja kumoa valmis torttu pellille. Irrota alustana ollut leivinpaperi. Levitä tortun päälle vadelmarahkaseos ja kääri se rullalle paperin avulla. Kääri alku tiukkaan sormilla painellen ja jätä saumakohta piiloon.

Anna tortun jäähtyä paperiin käärittynä. Leikkaa kääretorttu viipaleiksi tarjoilua varten.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun