Aurinkoinen raakakakku

Pohja:
n. 100 g pehmeitä viikunoita tai taateleita
2 dl pekaani- tai saksanpähkinöitä

Täyte:
4 dl pekaani- tai saksanpähkinöitä
500 g luomuporkkanasosetta
250 g persikanpuolikkaita
1/2 dl hunajaa
1 tl kanelia
1 ruukku tuoretta minttua (säästä osa koristeluun)

Koristelu:
Marjoja tai hedelmiä, esim. ananaskirsikoita
Mintunlehtiä
 

Vuoraa irtopohjakakkuvuoan pohja ja reunat leivinpaperilla. Sekoita pohjan ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. Taputtele pohjamassa tasaiseksi levyksi paperoidun kakkuvuoan pohjalle.

Valmista täyte. Sekoita kaikki täytteen ainekset monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. Levitä täyte pohjan päälle ja vuoraa kakkuvuoka kelmulla yms. Anna kakun hyytyä pakastimessa n. 2-3 tuntia.

Anna kakun pehmetä hiukan huoneenlämmössä/jääkaapissa ja koristele marjoilla sekä mintunlehdillä. Tarjoile viileänä!

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun