Raparperi-kookospaistos (vegaaninen)

2 dl kookoshiutaleita tai paahdettuja kookoslastuja
1 dl ruokosokeria
2-3 rkl kookosöljyä

n. 5 keskikokoista raparperia
2 rkl fariinisokeria
1 tl kanelia

Sekoita keskenään kookoshiutaleet, ruokosokeri ja kookosöljy. Pilko raparperit pieniksi paloiksi. Voitele uunivuoka (halk. n. 21 cm) kookosöljyllä ja levitä raparperipalat vuokaan. Ripottele raparperin päälle fariinisokeri ja kaneli, ja levitä kookosseos lopuksi päälle. Paista uunin keskiosassa 200˚C n. 20 min. Voit valella paistosta uuniajan puolivälissä pohjalle valuvalla sokeriliemellä.

Tarjoile kookospaistos hieman jäähtyneenä esim. kookosjäätelön kera!

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun