Kiinankaali-kylmäsavulohikiusaus

(4 annosta)

2 rkl öljyä
1 l kiinankaalia hienonnettuna
6 kuorittua perunaa suikaleina
1 sipuli hienonnettuna
mustapippuria myllystä
1 tl kuivattua timjamia
suolaa
2 dl kuohukermaa
½ dl tilliä hienonnettuna
200 g kylmäsavulohta viipaleina
1 dl juustoraastetta

Kuullota kiinankaali, perunat ja sipuli öljyssä. Mausta pippurilla, timjamilla ja suolalla. Lisää kerma ja kiehauta. Pane kasvikset kerroksittain voideltuun uuninkestävään vuokaan kylmäsavulohiviipaleiden ja hienonnetun tillin kera. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Kypsennä kunnes kasvikset ovat kypsiä. Nauti maalaisleivän ja esimerkiksi oluen kera.
 

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun