Kiinankaali-juureskeitto

(6 annosta)

400 g kiinankaalia
2 porkkanaa
3 perunaa
pala palsternakkaa
pala selleriä
öljyä
1 sipuli
2-3 rkl tomaattipyreetä
2-3 murskattua valkosipulin kynttä
400 g murskattua tai paseerattua tomaattia
1 l vettä
1 rkl kuivattua basilikaa
1-2 tl kuivattua timjamia
2 rkl sitruunamehua
1-2 tl suolaa
mustapippuria
150 g vihreitä papuja
tai 250 g ruskistettua jauhelihaa
1 dl tuoretta pilkottua persiljaa tai basilikaa

Suikaloi kiinankaali. Pilko sipuli pieniksi ja kuutio juurekset ja perunat. Kuumenna öljy kattilassa ja hauduta sipulia ja valkosipulia muutama minuutti. Lisää tomaattipyree, kuutioidut juurekset ja perunat ja hauduta muutamia minuutteja miedolla lämmöllä. Lisää tomaattimurska, vesi, kuivatut yrtit ja kiinankaali. Hauduta noin 10 minuuttia ja lisää pavut tai jauheliha. Hauduta vielä puolisen tuntia. Lisää lopuksi persilja tai basilika, sitruunamehu, suola ja mustapippuri.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun