Kurpitsabrownie

500 g Suvituore kurpitsasosetta

150 g  voita

1 dl   peanut buttersmooth-maapähkinävoita

3     kananmunaa

2 1/2  dl sokeria

2 1/2 dl  vehnäjauhoja

2 tl  vaniljasokeri

1 tl leivinjauhetta

1/2 tl suolaa

1 1/4 dl  tummaa kaakaojauhetta

1 ps   tummia suklaahippuja ( 150 g )

  1. Sulata voi mikrossa. Sekoita voisulaan  Suvituore kurpitsasose, maapähkinävoi ja munat. Sekoita toisessa kulhossa sokeri, vehnäjauhot, vaniljasokeri, leivinjauhe ja suola ja kääntele kurptsa/voiseokseen. Ota seoksesta noin ¾ desiä sivuun brownien koristelua varten. Sekoita sitten siivilöity kaakaojauhe ja suklaahiput loppuun taikinaan.
  2. Kaada tumma taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (18 cm × 26 cm). Tiputtele vaaleaa taikinaa nokareina brownien päälle ja vedä nokareiden läpi cocktailtikulla, että pintaan syntyy kuvioita.
  3. Paista 175-asteisessa uunissa 45 - 50 minuuttia. Brownie saa jäädä sisältä meheväksi.
Katso tuotteet › Tulosta

Lisää reseptejä

Sivun alkuun