Parsakaali

Parsakaali on vitamiinipommi ja parhaimmillaan tarjoiltuna höyrytettynä. Käytä parsakaali mahdollisimman tuoreena, jolloin kukinnot ovat vielä vihreitä eli nuppuasteella. Parsakaali maistuu mm. keitoissa, piirakoissa, gratiineissa ja lisäkkeenä. Varret kannattaa hyödyntää sosekeittoihin.
Pakkauskoko:
6 kg irto/pakattu

60 ltk /lava
Saatavuus:
Heinä-lokakuu

Tuotemerkit

Katso reseptit ›

Parsakaali

Parsakaali on vitamiinipommi ja parhaimmillaan tarjoiltuna höyrytettynä. Käytä parsakaali mahdollisimman tuoreena, jolloin kukinnot ovat vielä vihreitä eli nuppuasteella. Parsakaali maistuu mm. keitoissa, piirakoissa, gratiineissa ja lisäkkeenä. Varret kannattaa hyödyntää sosekeittoihin.
Pakkauskoko:
6 kg irto/pakattu

60 ltk /lava
Saatavuus:
Heinä-lokakuu

Tuotemerkit

Katso reseptit ›
Sivun alkuun