Kevyt Coleslaw

Ainekset

  • 1/4 keräkaalia
  • 1 porkkana
  • 1 kevätsipuli

Kastike

  • 1 prk kermaviiliä
  • 1/2 dl rypsiöljyä
  • 3 rkl valkoviinietikkaa (tai sitruunan mehua)
  • 2 rkl dijon sinappia
  • 1 rlk sokeria
  • 1/2 tl suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistus

  1. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi esimerkiksi juustohöylällä. 
  2. Kuori ja suikaloi tai raasta porkkana ja hienonna kevätsipuli.
  3. Laita kaikki isoon kulhoon ja sekoita keskenään.
  4. Sekoita keskenään kaikki kastikeen aineet. Säädä makua joko lisäämällä happoa tai makeutta. 
  5. Kaada kastike salaatin joukkoon ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 min ajan. 
  6. Parhaimmillaan coleslaw on seuraavana päivänä.

 

Takaisin sivun yläosaan
Sivustomme käyttää evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Voit muokata valintojasi asetuksista