AINEKSET
400 g naudan jauhelihaa (tai suikaletta, kuutiota)
1 iso sipuli
2 valkosipulin kynttä
50 g voita
400 g hapankaalia tai tuoretta kaalisuikaletta
1 tlk tomaattimurskaa
1,5 tlk vettä (tomaattimurskapurkkia apuna käyttäen = noin 5 dl)
2 rkl tomaattipyreetä
1 lihaliemikuutio
1–2 paprikaa suikaleina tai (1 porkkana suikaleina)
mustapippuria myllystä
suolaa
VALMISTUS:
Tarjoile keitettyjen kaurasuurimoiden tai täysjyväriisin kera. Niitä kannattaa myös keittää suurempi määrä, sillä aterialta yli jääneet kaurat tai riisit voi sekoittaa padan joukkoon seuraavan päivän ateriointia varten. Ai että on hyvää!
Vinkki! Lisukkeeksi sopii hyvin kuvan paistettu porkkanalisuke.