Hurmaava vadelma-raparperikakku
POHJA:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
TÄYTE:
1 prk rahkaa
1 prk vispikermaa
350 g Suvituore vadelma-raparperisosetta
KORISTELUUN:
vadelmia
Laita uuni kuumenemaan 225 °C. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään. Vuoraa reunallinen uunipelti paperilla. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos siivilän läpi ja sekoita taikina kevyesti kaapimella. Levitä uunipellille ja paista torttua uunin keskitasossa 6-8 minuuttia.
Leikkaa kakkupohja neljään osaan. Kasaa kakku niin, että jokaiseen väliin tulee täytettä. Jätä täytettä myös kakun päällykseksi ja ripottele lopuksi kakun päälle runsaasti vadelmia.