Marinoidut ruusukaalit

(4 annosta)

250 g ruusukaaleja
vettä
suolaa

Marinadi:
1 dl öljyä
2 rkl balsamiviinietikkaa
2 rkl vaaleaa siirappia
1 punasipuli suikaleina
2 valkosipulinkynttä viipaleina
1 tl suolaa
Kuivattua timjamia
Oreganoa
Rosepippuria

Siisti ruusukaalit poistamalla niistä uloimmat lehdet. Leikkaa kantoihin veitsellä pienet viillot. Kypsennä ruusukaalit suolalla maustetussa vedessä miedolla lämmöllä 7-10 min. Huuhdo ruusukaalit kylmällä vedellä ja valuta ne. Sekoita keskenään öljy, etikka, siirappi, sipulit sekä mausteet ja lisää marinadi ruusukaaleihin. Anna ruusukaalien maustua yön yli.

Tarjoile lisäkkeenä!

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun