Suippokaalipihvit

(4 annosta)

400 g suippokaalia
2 omenaa
100 g voita
100 g mannaryynejä
2 munaa
60 g kevätsipulia
½ tl suolaa
2 maustemittaa mustapippuria
50 g korppujauhoja
Rypsiöljyä/voita paistamiseen

Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi kaali. Sulata voi paistinpannulla ja lisää omenat sekä kaali. Hauduta 15-20 minuuttia. Lisää joukkoon mannaryynit, sekoita ja hauduta seosta n. 10 minuuttia koko ajan sekoittaen. Jäähdytä massa haaleaksi. Lisää kananmunat ja mausteet seokseen ja sekoita massa tasaiseksi. Muotoile massasta pihvejä, leivitä pihvit korppujauhoissa ja paista voissa/öljyssä kauniin ruskeiksi.

Vinkki: Voit tehdä kaalipihvejä myös isomman erän ja pakastaa osan myöhempää käyttöä varten.

Katso tuotteet › Tulosta

Suippokaalipihvit

(4 annosta)

400 g suippokaalia
2 omenaa
100 g voita
100 g mannaryynejä
2 munaa
60 g kevätsipulia
½ tl suolaa
2 maustemittaa mustapippuria
50 g korppujauhoja
Rypsiöljyä/voita paistamiseen

Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa omenat ohuiksi viipaleiksi. Suikaloi kaali. Sulata voi paistinpannulla ja lisää omenat sekä kaali. Hauduta 15-20 minuuttia. Lisää joukkoon mannaryynit, sekoita ja hauduta seosta n. 10 minuuttia koko ajan sekoittaen. Jäähdytä massa haaleaksi. Lisää kananmunat ja mausteet seokseen ja sekoita massa tasaiseksi. Muotoile massasta pihvejä, leivitä pihvit korppujauhoissa ja paista voissa/öljyssä kauniin ruskeiksi.

Vinkki: Voit tehdä kaalipihvejä myös isomman erän ja pakastaa osan myöhempää käyttöä varten.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun