Raparperi-mansikkasalaatti

Raparperit

4 raparperinvartta
2 rkl hunajaa (juoksevaa)
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
 

Salaatti

n. 200 g vuonankaalia
300 g mansikoita
1/2 kurkku tai 2 avomaankurkkua
1/2 dl auringonkukan- tai pinjansiemeniä
200 g fetajuustoa
mintunoksia
rouhittua mustapippuria
 

Laita uuni lämpenemään 200˚C. Paloittele raparperinvarret. Laita raparperit uunivuokaan ja lisää päälle hunajaa, oliiviöljyä sekä suolaa. Kypsennä raparperit uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.

Huuhdo ja valuta vuonankaali. Paloittele mansikat ja kurkku. Paahda siemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Kasaa salaatti tarjoilulautaselle laittamalla pohjalle vuonankaali, mansikat sekä kurkku. Lisää päälle raparperi, siemenet ja murennettu feta. Viimeistele salaatti mintunlehdillä, raparperin paistoliemellä sekä mustapippurilla.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun