Punajuuri-sienirisotto

2 rkl ruokaöljyä tai margariinia
3 dl risottoriisiä
1 sipuli
6 dl vettä
500 g punajuuri-perunasosetta
1 kasvisliemikuutio
100 g silputtuja sieniä
2 rkl tuorejuustoa (esim. ruohosipulilla maustettua)

Kuullota riisi ja sipuli rasvassa kattilassa. Lisää noin puolet vedestä, kuumenna sekoittaen kunnes vesi on imeytynyt riisiin. Lisää punajuuri-perunasose, loput vedestä sekä kasvisliemikuutio. Kypsennä noin 10 minuuttia. Lisää sienet ja kypsennä, kunnes riisi on kypsää. Sekoita risottoa jatkuvasti kypsymisen aikana. Lisää tuorejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut. Tarjoile heti.

Vinkki: Voit maustaa risoton yrteillä ja parmesaaniraasteella.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun