Perinteinen kaalikeitto

1,5 l vettä
500 g naudan keittolihaa kokonaisena tai paloina
1 laakerinlehti
2,5 tl suolaa
10 kokonaista maustepippuria

800 g keräkaalia
3 isoa porkkanaa
2 sipulia
3 rkl siirappia
2 tl meiramia

Tuoretta persiljaa koristeeksi

Hauduta kokonaista lihaa parisen tuntia suolalla, pippureilla ja laakerinlehdellä maustetussa liemessä/ paista paloitellut lihat nopeasti pannulla öljyssä.

Pilko kaali ja paahda se kevyesti pannulla ilman rasvaa. Lisää liemen joukkoon keitetty, paloiteltu liha/paistetut lihapalat, pilkottu porkkana ja ja sipuli sekä paahdettu kaali. Lisää mausteet ja hauduta keittoa noin tunnin ajan.

Anna keiton asettua hetki ennen tarjoilua, koristele tuoreella persiljalla ja nauti! Tämä keitto vain paranee seuraavaan päivään!

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun