Paahdettu seesamikukkakaali

noin 500 g kukkakaalinnuppuja
2-3 tl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
2 rkl seesaminsiemeniä

Sekoita öljyt kukkakaalinnuppujen joukkoon. Levitä kukkakaalit uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle suolaa. Paahda kukkakaalien pintaan väriä 225'C ylätasolla grillivastuksen alla noin 10 minuuttia.  Lisää seesaminsiemenet uuniin noin paistamisen puolivälissä. Kukkakaalit saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Tarkista suola ja tarjoa kukkakaalit heti. Voit halutessasi pirskotella hieman seesamiöljyä kukkakaalien päälle ennen tarjoilua.

Katso tuotteet › Tulosta

Paahdettu seesamikukkakaali

noin 500 g kukkakaalinnuppuja
2-3 tl seesamiöljyä
1 rkl rypsiöljyä
suolaa
2 rkl seesaminsiemeniä

Sekoita öljyt kukkakaalinnuppujen joukkoon. Levitä kukkakaalit uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele pinnalle suolaa. Paahda kukkakaalien pintaan väriä 225'C ylätasolla grillivastuksen alla noin 10 minuuttia.  Lisää seesaminsiemenet uuniin noin paistamisen puolivälissä. Kukkakaalit saavat jäädä hieman rapsakoiksi. Tarkista suola ja tarjoa kukkakaalit heti. Voit halutessasi pirskotella hieman seesamiöljyä kukkakaalien päälle ennen tarjoilua.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun