Lempeä kyssäkaalikeitto

(4 annosta)

2 rkl öljyä
1 l kyssäkaalia kuutioina
1 pieni purjo viipaleina
2 valkosipulinkynttä
suolaa
valkopippuria myllystä
2 tl kuivattua basilikaa
½ l kanalientä
½ l vettä
100 g sulatejuustoa

Lisäksi:
leipäkuutioita
öljyä

Kuullota öljyssä kyssäkaalit, purjo ja hienonnettu valkosipuli. Lisää mausteet ja hauduta vielä hetki. Sekoita kanaliemi ja vesi joukkoon ja anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes kyssäkaali on kypsää. Lisää sulatejuusto ja anna kiehahtaa. Soseuta sauvasekoittimella. Siivilöi keitto tiheän siivilän läpi, koska kyssäkaalin kuoresta saattaa jäädä puumaista kuorta. Tarjoa pannulla öljyssä paahdettujen leipäkuutioiden kera.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun