Lehtikaalirisotto

(4 annosta)

2 ½ dl riisiä, mielellään avorioriisiä
5 dl kasvislientä
250 g tuoretta tai pakastettua lehtikaalia
2 purjosipulia
3 rkl voita
2 dl vispikermaa
1 tl suolaa
1 dl kypsytettyä juustoa raasteena
2-3 rkl karkeaksi hienonnettuja hasselpähkinöitä

Keitä riisi kasvisliemessä. Leikkaa tuore lehtikaali paloiksi ja purjosipuli viipaleiksi. Kuullota vihannekset voissa suurella paistinpannulla ja kaada päälle kerma. Mausta seos suolalla ja anna kiehua miedolla lämmöllä 5-10 min ajan. Sekoita vihannekset ja juusto keitetyn riisin sekaan. Ripottele pähkinät seoksen päälle.

Tarjoile risotto leivän ja salaatin kera.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun