Kyssäkaalimuhennos

(4 annosta)

2 rkl voita
1-2 kyssäkaalia kuutioina
1 dl purjoa hienonnettuna
suolaa (merisuolaa)
valkopippuria myllystä
2 dl kuohukermaa
½ dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Sulata voi kattilassa ja kuullota kyssäkaalikuutiot sekä hienonnettu purjo. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä melkein kypsäksi. Lisää kerma ja anna kypsyä miedolla lämmöllä, kunnes muhennos sakenee. Lisää basilika juuri ennen tarjoilua.
 

Katso tuotteet › Tulosta

Kyssäkaalimuhennos

(4 annosta)

2 rkl voita
1-2 kyssäkaalia kuutioina
1 dl purjoa hienonnettuna
suolaa (merisuolaa)
valkopippuria myllystä
2 dl kuohukermaa
½ dl tuoretta basilikaa hienonnettuna

Sulata voi kattilassa ja kuullota kyssäkaalikuutiot sekä hienonnettu purjo. Mausta suolalla ja pippurilla. Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä melkein kypsäksi. Lisää kerma ja anna kypsyä miedolla lämmöllä, kunnes muhennos sakenee. Lisää basilika juuri ennen tarjoilua.
 

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun