Kukka-parsakaalipaistos

1 parsakaali
1 kukkakaali
1 prk (2 dl) kermaa

Ruohosipulia
Tuoretta chiliä maun mukaan
Suolaa, pippuria
raastettua parmesaania

Paloittele parsa- ja kukkakaali. Keitä kaalit lähes kypsiksi noin 5 min ja valuta ne. Voitele uunivuoka ja kaada kaalit vuokaan. Lisää kaalien päälle kerma sekä mausta suolalla ja pippurilla. Saksi joukkoon ruohosipulia. Raasta lopuksi päälle parmesaania. Paista 200 ˚C uunissa noin 30 minuuttia.

Katso tuotteet › Tulosta

Kukka-parsakaalipaistos

1 parsakaali
1 kukkakaali
1 prk (2 dl) kermaa

Ruohosipulia
Tuoretta chiliä maun mukaan
Suolaa, pippuria
raastettua parmesaania

Paloittele parsa- ja kukkakaali. Keitä kaalit lähes kypsiksi noin 5 min ja valuta ne. Voitele uunivuoka ja kaada kaalit vuokaan. Lisää kaalien päälle kerma sekä mausta suolalla ja pippurilla. Saksi joukkoon ruohosipulia. Raasta lopuksi päälle parmesaania. Paista 200 ˚C uunissa noin 30 minuuttia.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun