Kasvishampurilainen

4 moniviljasämpylää
500 g perunasosetta
vehnäjauhoja
korppujauhoja
1 muna
285 g GoGreen-papumix
½ porkkana raastettuna
n. 1 dl pieniä parsakaalin nuppuja
nokare voita
mustapippuria
suolaa


tomaatti viipaleita
salaatinlehtiä
majoneesia
sinappia

Valmista ensin paputäyte. Valuta ja huuhdo pavut. Sulata voi kattilassa ja lisää pavut, porkkana ja parsakaali. Lisää 2 rkl vettä. Kypsennä miedolla lämmöllä 5 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa perunasosepötkö neljäksi kiekoksi. Pyöritä kiekot ensin vehnäjauhossa sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa. Paista pihvit pannulla öljyssä molemmilta puolilta kullan keltaisiksi.

Leikkaa sämpylät puoliksi ja paahda molempia puolikaita hetki pannulla. Levitä toiselle puoliskolle majoneesia ja toiselle sinappia. Kasaa hampurilaisen väliin salaatinlehti, pari tomaatti viipaletta, perunapihvi ja papu-porkkanaseosta. Voit halutessasi laittaa perunapihvin päälle juustoviipaleen.

Katso tuotteet › Tulosta

Kasvishampurilainen

4 moniviljasämpylää
500 g perunasosetta
vehnäjauhoja
korppujauhoja
1 muna
285 g GoGreen-papumix
½ porkkana raastettuna
n. 1 dl pieniä parsakaalin nuppuja
nokare voita
mustapippuria
suolaa


tomaatti viipaleita
salaatinlehtiä
majoneesia
sinappia

Valmista ensin paputäyte. Valuta ja huuhdo pavut. Sulata voi kattilassa ja lisää pavut, porkkana ja parsakaali. Lisää 2 rkl vettä. Kypsennä miedolla lämmöllä 5 minuuttia ja mausta suolalla ja pippurilla.

Leikkaa perunasosepötkö neljäksi kiekoksi. Pyöritä kiekot ensin vehnäjauhossa sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi vielä korppujauhoissa. Paista pihvit pannulla öljyssä molemmilta puolilta kullan keltaisiksi.

Leikkaa sämpylät puoliksi ja paahda molempia puolikaita hetki pannulla. Levitä toiselle puoliskolle majoneesia ja toiselle sinappia. Kasaa hampurilaisen väliin salaatinlehti, pari tomaatti viipaletta, perunapihvi ja papu-porkkanaseosta. Voit halutessasi laittaa perunapihvin päälle juustoviipaleen.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun