Kaleslaw

(3-4 annosta)

150 g lehtikaalia
100 g retiisiä
1      paprika
½     sitruunan mehu
1 dl   majoneesia
1 tl   hunajaa
(suolaa)

Coleslaw on majoneesipohjainen amerikkalainen kaalisalaatti, joka tehdään yleensä valkokaalista. Tämä kaalisalaatti sen sijaan hyödyntää lehtikaalia, retiisiä ja paprikaa ja on oiva lisuke mausteiselle grilliruualle.

Poista lehtikaalista ruoto ja hienonna se ohuiksi siivuiksi. Kiehauta kattilallinen vettä, lisää siihen ruokasooda ja suola ja laita lehtikaalit kiehumaan veteen 2-3 minuutiksi. Paloittele retiisit siivuiksi ja paprikat pieniksi kuutioiksi. Kaada lehtikaalit kiehuvasta vedestä lävikköön ja valuta päälle kylmään vettä, jotta kypsyminen pysähtyy. Valuta lehtikaalit ja yhdistä ohjeen kaikki aineet kulhossa ja sekoita hyvin.

Lähde: Suhonen, Lilli

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun