Gluteeniton lehtikaalipiiras

Pohja:

1 pss perunamuusijauhetta
100 g voita
2 munaa
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
7 dl tumma gluteeniton jauhoseos


Täyte:

400 g lehtikaalia
1 prk/n. 150 g fetaa tai salaattijuustoa (öljyssä)
1 prk kermaviiliä
2 munaa
1/2-1 tl suolaa
Pippuria
150 g juustoraastetta

Valmista ensin täyte. Huuhtele ja ruodi lehtikaalit (poista puumainen varsi). Revi lehtikaalit ja freesaa ne (fetan) öljyssä. Nosta pannu pois liedeltä ja lisää lehtikaalin joukkoon murennettu feta. Sekoita kermaviili, munat ja mausteet keskenään.

Valmista perunamuusi pakkauksen ohjeen mukaan. Sulata voi ja lisää se perunamuusin joukkoon. Lisää munat. Sekoita kuivat ainekset keskenään ja lisää ne peruna-voi-muna-seokseen.

Painele valmis piirakkapohja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Lisää pohjalle lehtikaali-fetatäyte, kermaviiliseos ja ripottele päälle lopuksi juustoraaste. Paista piirakkaa uunin alatasolla 200°C n. 30 minuuttia, kunnes piirakan pinta on kauniin ruskea.

Tarjoile piiras sellaisenaan tai esimerkiksi raikkaan salaatin kanssa!

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun