Punajuurilasagne

(3-4 annosta)

500 g punajuuri-perunasosetta
2,5 dl vettä
½-1 kasvis- tai lihaliemikuutio
1 rkl kuivattua ruohosipulisilppua
½ tl mustapippuria
100 g tuorejuustoa (esim. ruohosipulilla tai pippurilla maustettu)
2 dl juustoraastetta
n. 6 kpl lasagnelevyjä

Kuumenna kattilassa punajuuri-perunasose ja vesi. Lisää liemikuutio, mausteet, tuorejuusto sekä osa juustoraasteesta. Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto on sulanut. Tarkista maku. Voitele lasagnevuoka. Lado vuokaan vuoronperään kastiketta  ja lasagnelevyjä siten, että alimpana ja päällimmäisenä on kastiketta. Ripottele juustoraasteen loppu pinnalle ja paista uunissa 200 °C noin 40 minuuttia.

Vinkki: Voit kokeilla maustamiseen myös sinihomejuustoa. Vähennä silloin liemikuution määrää, jottei lasagnesta tule liian suolainen. Jos käytät valmiiksi suolattuja lisukkeita, vähennä liemikuution määrää.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun