Täytetyt kesäkurpitsat

3 Kesäkurpitsaa
400 g naudan-/lampaanjauhelihaa
3 sipulia
140-150 g tomaattipyrettä
0,5 l kanttarelleja
1/3 Aura-sinihomejuustoa
Yrttejä, suolaa oman maun mukaan
100 g juustoraastetta


 

Koverra kesäkurpitsat. Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli. Lisää jauhelihan joukkoon kesäkurpitsan sisus, kanttarellit, tomaattipyre, homejuusto sekä mausteet. Freesaa täytettä muutama minuutti. Täytä kesäkurpitsat ja ripottele juustoraaste päälle.

Paista kesäkurpitsoja uunin keskitasolla 200˚C noin 30 min.

Vinkki: saat kurpitsoista kasvisversion, korvaat lihan esim. soijarouheella tai härkiksellä.

Katso tuotteet › Tulosta
Sivun alkuun