Hurmaava vadelma-raparperikakku

POHJA:

4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

TÄYTE:

1 prk rahkaa
1 prk vispikermaa
350 g Suvituore vadelma-raparperisosetta

KORISTELUUN:

vadelmia

Laita uuni kuumenemaan 225 °C. Sekoita vehnäjauhot, perunajauhot ja leivinjauhe keskenään. Vuoraa reunallinen uunipelti paperilla. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää jauhoseos siivilän läpi ja sekoita taikina kevyesti kaapimella. Levitä uunipellille ja paista torttua uunin keskitasossa 6-8 minuuttia.

Leikkaa kakkupohja neljään osaan. Kasaa kakku niin, että jokaiseen väliin tulee täytettä. Jätä täytettä myös kakun päällykseksi ja ripottele lopuksi kakun päälle runsaasti vadelmia.

Katso tuotteet › Tulosta
Back