Nakki-tomaatti-perunavuoka

3 tomaattia
1 sipuli
400 g nakkeja
Suola, pippuri

500 g perunasosetta
50 g voita
2 dl maitoa

Hienonna sipuli ja freesaa se pannulla pienessä määrässä öljyä. Leikkaa tomaatit ja nakit kuutioiksi ja lisää ne pannulle. Paista seosta pannulla niin, että tomaattien rakenne alkaa vähän hajoamaan. Voit lisätä hieman vettä, jotta kypsyminen nopeutuu. Mausta seos ja laita se voidellun uunivuoan pohjalle.

Mittaa paistinpannulle voi ja maito. Leikkaa perunasosepötkö muutamaksi kiekoksi ja laita lämpiämään maitoon. Pidä huoli, ettei maito haihdu liiaksi (muuten soseesta tulee liian paksua). Sekoita perunasose, maito ja voi tasaiseksi ja lusikoi se nakki-tomaatimuhennoksen päälle. Tasoita perunasose tasaiseksi ja laita vuoka uuniin. Paista 200˚C n. 15 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Katso tuotteet › Tulosta
Back